Tamplar Mobilier / Montator Mobilier in Popeşti Leordeni

 

Candidatul ideal


Candidatul trebuie sa aiba experienta minim 2 ani in fabricarea de mobila pal/mdf;
Trebuie sa fie un meserias bun , priceput atat in productie cat si la montaje;
Optional sa aiba experienta in prelucrarea de Corian;
Serios, Disciplinat, Harnic, Istet;

Descrierea jobului


Jobul presupune integrarea intr-una dintre echipe pentru fabricarea de mobilier cu elemente din Pal, Mdf, Corian de la schita de executie pana la montaj . Daca nivelul angajatului este foarte bun , poate fi direct Sef de echipa
Programul este Luni - vineri 08:00 -16:30
Salariul este in functie de nivelul meseriasului de la 2500- 3500 lei
Doua concedii de odihna ( vara si iarna) total 21 zile lucratoare / an .
Crestere a salariului daca se dovedeste ca angajatul este foarte bun.

 

 

 

 

 

Despre companie

UKA este o fabrica de productie mobilier premium pe comanda. Fabrica UKA este axata pe doua departamente de productie : Mobilier la Comanda si Blaturi Compozit Acrilic Hi-Macs si Corian. Ceea ce e important de stiut despre noi este faptul ca toata aria noastra de productie se afla aici in Romania, mai precis locatia nostra este in Jud Ilfov, Popesti Leordeni. Am inceput in 1991 obiectul de activitate Prelucrerea si Industrializarea Lemnului si a materilalelor lemnoase in vederea executarii de mobilier si amenajari interioare. Tot ce inseamna productie se realizeaza aici in Romania in doua fabrici iar materia prima este achizitionata de la furnizori de elita din intreaga Europa. Partea de productie este utilata pentru tot ce inseamna prelucrarea si finisarea materialelor necesare unei amenajari interioare. Prelucrarea lemnului, si a materialelor lemnoase adiacente precum Furnir, MDF sau PAL, prelucrarea Corian-ului si totodata o sectie de vopsitorie si lacuire.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!