Consultant de Credit part-time/full-time in Bucureşti

iCredit angajeaza full time si part time Consultanti de Credit in birourl din Bucuresti Sectorul 1 oferind venituri atractive!


Esti in cautarea unui job care sa-ti mareasca veniturile sau urmezi o formna de invatamant iar timpul nu iti permite un job cu program fix, sau poate doar ai iesit la pensie si mai ai nevoie de un venit aditional, indiferent de varsta, specializare sau experienta, daca ai un spirit independent, stii sa lucrezi singur, dar si in echipa si iti place sa castigi pe masura eforturilor, ALATURA-TE ECHIPEI NOASTRE!

Beneficii:

-Program de training de specialitate in vanzari si domenii adiacente,

-Program flexibil in functie de necesitatile tale, tu iti alegi la ce ore vrei sa lucrezi,

-Venituri cuprinse intre 500-4500 de lei in functie de nivelul de implicare.

Vino alaturi de noi! Te asteptam cu drag!

Despre companie

Infiintat in 2011, iCredit este unul dintre jucatorii de top de pe piata financiara din Romania, avand in prezent peste 100 de sedii si peste 1600 de angajati. Suntem o institutie financiara non-bancara si facem parte din Management Financial Group (MFG), o corporatie care uneste principalii furnizori de servicii non-bancare din Europa Centrala si de Est. MFG gestioneaza un portofoliu bogat de modele de afaceri de succes din domeniul creditelor de consum, imprumuturilor pentru microintreprinderi si intreprinderi mici, carduri de credit, digital business si alte produse si servicii financiare alternative. Peste 6500 de angajati si asociati, prezenti in aproximativ 300 de birouri in Bulgaria, Ucraina, Romania, Polonia si Macedonia, lucreaza cu clientii nostri. iCredit beneficiaza de experienta de peste 14 ani a MFG si ofera servicii financiare pentru mai mult de 62.000 de clienti. Serviciul de creditare oferit este simplu, convenabil, corect si transparent.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!