Curieri / Livratori Scuter in Bucureşti

Candidatul ideal

Trebuie sa ai permis de conducere categoria AM, A1, A2, A sau BUn minim de experienta pe doua roti reprezinta un avantajSa ai un smartphone cu conexiune nelimitata la internetSa ai o baterie externa (powerbank)Sa fii sociabil, determinat si responsabil

 

Descrierea jobului

Livrarile se fac doar cu flota proprie formata din 65 de scutere de capacitate 49 cmc

Se asigura contracte de munca de tip full time sau part time, salariu fix integral pe cartea de munca, bonuri de masa si acordarea de bonusuri in functie de performantaSe asigura combustibil, revizii, asigurari si mententanta scuteruluiSe asigura toate masurile de igienizare si protectie in perioada actuala (masti, manusi chirurgicale si gel antibacterian)Se asigura uniforma pentru fiecare sezon, casca de protectie, rucsac, suport si husa impermeabila pentru telefonPosibilitatea de a avea scuterul acasa (cu anumite conditii si numai la program full time)

Despre companie

Infiintata in 2004, Best Corporate Labour Group este o companie cu capital privat romanesc specializata in domeniul resurselor umane. BCL Group furnizeaza servicii de recrutare si consultanta. Obiectivul principal al BCL Group il constituie livrarea unor servicii de direct search personalizate si de inalta calitate. Avand o vasta experienta in diverse industrii, BCL Group s-a remarcat a fi un partener de afaceri de incredere pentru clienti si candidati. Analizand compania clientului si mediul sau de afaceri, propunem solutii pentru indeplinirea obiectivelor in cel mai inteligent si eficient mod. Consideram ca aceasta abordare este benefica atat pentru clienti cat si pentru candidati.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!