Curieri / Livratori Scuter in Bucureşti Sectorul 1

Candidatul ideal

Trebuie sa ai permis de conducere categoria AM, A1, A2, A sau BUn minim de experienta pe doua roti reprezinta un avantaj

Sa ai un smartphone cu conexiune nelimitata la internet

Sa ai o baterie externa (powerbank)

Sa fii sociabil, determinat si responsabil

 

Descrierea jobului

Livrarile se fac doar cu flota proprie formata din 65 de scutere de capacitate 49 cmc

Se asigura contracte de munca de tip full time sau part time, salariu fix integral pe cartea de munca, bonuri de masa si acordarea de bonusuri in functie de performanta

Se asigura combustibil, revizii, asigurari si mententanta scuterului

Se asigura toate masurile de igienizare si protectie in perioada actuala (masti, manusi chirurgicale si gel antibacterian)

Se asigura uniforma pentru fiecare sezon, casca de protectie, rucsac, suport si husa impermeabila pentru telefon

Posibilitatea de a avea scuterul acasa (cu anumite conditii si numai la program full time)

Despre companie

Infiintata in 2004, Best Corporate Labour Group este o companie cu capital privat romanesc specializata in domeniul resurselor umane. BCL Group furnizeaza servicii de recrutare si consultanta. Obiectivul principal al BCL Group il constituie livrarea unor servicii de direct search personalizate si de inalta calitate. Avand o vasta experienta in diverse industrii, BCL Group s-a remarcat a fi un partener de afaceri de incredere pentru clienti si candidati. Analizand compania clientului si mediul sau de afaceri, propunem solutii pentru indeplinirea obiectivelor in cel mai inteligent si eficient mod. Consideram ca aceasta abordare este benefica atat pentru clienti cat si pentru candidati.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!