Candidatul ideal
- Studii superioare finalizate (chimie industriala / alimentara, tehnologii/biotehnologii in industria alimentara),
- Minim 1 an experienta in tehnologia preparatelor din carne, de preferat.
- Bune cunostinte PC
- Limba engleza nivel mediu
- Persoana energica
- Flexibiliate
- Foarte bune abilitati de comunicare si relationare
- Foarte bune abilitati de organizare si planificare
- Capacitate de analiza, sinteza, interpretare cifre
Descrierea jobului
- Monitorizeaza fluxul de productie in vederea imbunatatirii metodelor de lucru si indeplinirii programului de monitorizare produse.
- Controleaza modul de aplicare ale instructiunilor tehnologice aprobate in sectiile de productie;
- Propune solutii de optimizare al proceselor tehnologice monitorizate ;
- Acorda asistenta tehnica pentru departamentul productie in vederea solutionarii problemelor tehnice
- Realizeaza studii tehnice asupra materialelor supuse testarii cu implicatii asupra omologarii furnizorilor
- Face propuneri pentru crearea de produse noi si participa activ la proces
- Intervine atunci cand constata indisciplina tehnologica in productie ;
- Intocmeste periodic rapoarte de activitate ;
- Reactualizeaza periodic consumurile de membrane, clipsuri si sfori pentru diferite produse, dupa planurile departamentului.
- Urmareste lansarea in productia de serie a produselor noi create de biroul cercetare - dezvoltare.
- Elaboreaza si actualizeaza continuu specificatiile materiilor prime si produselor finite in conformitate cu retetele folosite, cu consultarea departamentelor implicate
- Creeaza arhiva de specificatii materii prime si produse finite
Asteptam cu interes CV-ul DVS .
Mult succes!