Logistica. Depozite. Fabrici. Fara comisioane. Taxe 0. in Olanda

LOCURI DE MUNCA IN OLANDA. PLECARI IMEDIATE
- LOGISTICA: produse electronice
- PRODUCTIE: fabrici producatoare de branzeturi si mezeluri: feliat si impachetat, fabrici de imbuteliere bauturi non-alocoolice
- PROCESARE LEGUME SI FRUCTE: selectat si impachetat, 

ANGAJARE DE TIP SEZONIER SAU PERMANENT

ASIGURAM RELOCAREA PENTRU PERSOANELE AFLATE IN OLANDA si ASISTENTA GRATUITA PENTRU OBTINEREA NUMERELOR SOFI/BSN SI PENTRU DESCHIDEREA CONTULUI BANCAR.

- Sortare marfuri/produse, impachetat si etichetat
- Controlul calitatii
- Lucratori la linie
- Lucratori pe stivutor, liza/transpalet electric

• Durata contracte: 6-12 luni pana la permanent
• Salarizare: 8.00 – 10.00 Euro net/ora, in functie de experienta si de nivelul limbii Engleze
• Program de munca: 8 - 10 ore/zi, cu pauzele aferente
• Cazarea: asigurata pentru toate contractele. Fara plata in avans.
• Cost cazare: 90-100Euro/saptamana include: utilitati, internet si transport de la locul de cazare la locul de munca si retur
• Experienta de munca nu este obligatorie
• Transfer asigurat gratuit de la aeroporturile din Eindhoven si Roterdam catre locul de cazare.
• Cuplurile sunt binevenite, se asigura acelasi loc de munca si aceeasi cazare
Aplicati cu CV-ul dvs la anunt.
INFORMATII si INSCRIERI :
Promo International
Tirgu Mures: Str. Aurel Filimon Nr.12
Luni – Vineri: 10:00 – 16:00, program cu publicul
Luni – Vineri: 9:00 – 17:00, program telefonic.

Despre companie

Promo International / Promo Recrutare sunt companii cu capital integral privat ce au ca obiect principal de activitate “Selectia si plasarea fortei de munca” conform acreditarii acordate de catre Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale - Inspectoratul Teritorial de Munca Mures – Nr. 10 / 2003 si Nr. 84 / 2014. www.promointernational.ro Programele oferite se adreseaza in egala masura atat studentilor si absolventilor de studii superioare, cat si persoanelor ce nu detin astfel de studii: • locuri de munca in Anglia – hoteluri, restaurante, baruri • locuri de munca in Olanda – logistica, fabrici, depozite • locuri de munca in SUA cu viza H2B – hoteluri si restaurante • programe de pregatire profesionala in domeniul turismului: Training/Internship USA Biroul unic se afla in Tirgu Mures, punct din care sunt coordonate toate activitatile specifice de recrutare si plasare. Recrutarile on-line detin o pondere de peste 95% din volumul total. Oferim asistenta completa pentru deplasarea clientilor catre destinatia finala de munca: operam propria agentie de turism, avand resursele pentru a gasi cea mai avantajoasa varianta de transport, in special bilete de avion. Pentru promovarea si administrarea programelor si serviciilor amintite anterior, Promo International colaboreaza cu parteneri din Statele Unite, Anglia, Olanda si Romania Pentru informatii detaliate va rugam sa vizitati sectiunile site-ului nostru. Multumim!

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!