Muncitor necalificat instalatii electrice in Braşov

Societatea are 15 angajati permanenti, ingineri, electricieni si muncitori calificati dar in functie de marimea lucrarilor foloseste si colaboratori temporari

Cautam muncitori necalificati pentru instalatii electrice. Carnet de conducere constituie un avantaj. Salariul se discuta in urma interviului. 

Te rugam trimite-ne un CV si te vom contacta telefonic.

Despre companie

Frontex Trade este o societate infiintata in 1996 cu capital integral privat. Principalul obiect de activitate il constituie lucrarile pentru instalatii electrice. Societatea este autorizata de Electrica SA pentru executia de lucrari de joasa si medie tensiune si detine un certificat ISO 9001, 9002 care-i permite sa faca si proiectare pentru retele si instalatii electrice. Tot ca obiect de activitate, Frontex Trade are si lucrari de instalare a retelelor telefonice urbane si interurbane precum si a retelelor de fibra optica. Aceste activitati sunt autorizate de Ministerul Comunicatiilor si Romtelecom printr-o licenta de executie.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!