Muncitori in productie / abator Germania in Germania

 

Cine suntem?

Vion este un producător internațional de carne, produse din carne și produse alternative vegetale, cu locații de producție în Olanda și Germania.

Condițiile de muncă echitabile și bune sunt foarte importante în cadrul Vion. Suntem cât se poate de conștienți de faptul că succesul nostru depinde în mare măsură de activitatea, angajamentul, motivația și, desigur, bunăstarea angajaților noștri. Din acest motiv, îi considerăm pe angajații noștri ca fiind, de asemenea, cel mai important capital de afaceri. Pentru aceasta oferim locuri de muncă sigure, cu un standard ridicat.

Fiecare dintre locațiile noastre oferă diferite activități de gestionare a sănătății muncii pentru angajați. În cele mai multe locații avem cantine în unitate, care oferă contra cost angajaților noștri o varietate de feluri de mâncare.

 

Ce căutăm?

Căutăm întotdeauna noi colegi dedicați. Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă temporar sau permanent în acest domeniu în Germania, sunteți binevenit la noi!

În funcție de punctele de lucru ale abatoarelor noastre din Germania, căutăm colegi noi pentru felierea și ambalarea cărnii de vită și de porc. Această activitate include și clasificarea și sortarea produselor noastre din carne.

 

Ce ne dorim de la tine?

·         Motivație și seriozitate.

·         Dorința de a învăța și avansa la locul de muncă.

·         Disponibilitate de a începe lucrul imediat.

·         Experiența nu este obligatorie dar constituie un avantaj.

 

Sarcinile tale de lucru: prelucrarea / transarea / dezosarea / fasonarea / împachetarea  într-un mediu industrial.

 

Ce oferim?

·         Contract de muncă, card de sănătate - toate formele legale de angajare sunt îndeplinite.

·         Angajare full-time.

·         Concediu de odihnă conform legislației.

·         Cazare contra cost, între 150 Euro – 250 Euro pe lună, în funcție de punctul de lucru.

·         Transport contra cost, între 50 Euro – 66.5 Euro pe lună; de la cazare la locul de muncă, dacă este cazul.

·         Salariu între 10.80 Euro – 14.50 Euro brut pe oră,

·         Evaluarea constantă a performanței și creșteri salariale după 4/8 săptămâni confrom grilei salariale din fiecare punct de lucru.

·         Condiții de muncă echitabile și bune.

·         Locuri de muncă sigure, cu un standard ridicat.

 

Vă așteptăm cu entuziasm în echipa Vion unde succesul nostru depinde de angajamentul și bunăstarea angajaților noștri!

Pentru și mai multe detalii referitoare la condițiile de angajare mă puteți contacta pe whatsapp la numărul: +40 744 304 972 Anca-Cristina Fodorea sau pe adresa de e-mail: anca-cristina.fodorea@vionfood.com

 

 

 

 

Despre companie

Cine suntem? Vion este un producător internațional de carne, produse din carne și produse alternative vegetale, cu locații de producție în Olanda și Germania. Condițiile de muncă echitabile și bune sunt foarte importante în cadrul Vion. Suntem cât se poate de conștienți de faptul că succesul nostru depinde în mare măsură de activitatea, angajamentul, motivația și, desigur, bunăstarea angajaților noștri. Din acest motiv, îi considerăm pe angajații noștri ca fiind, de asemenea, cel mai important capital de afaceri. Pentru aceasta oferim locuri de muncă sigure, cu un standard ridicat. Fiecare dintre locațiile noastre oferă diferite activități de gestionare a sănătății muncii pentru angajați. În cele mai multe locații avem cantine în unitate, care oferă contra cost angajaților noștri o varietate de feluri de mâncare.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!