Muncitori necalificati - renovare hotel in Bucureşti

Continental Hotels Bucuresti angajeaza pentru Hotel MyContinental (zona Gara de Nord) si Hotel Continental Forum (str. Izvor, zona Palatul Parlamentului), personal pentru ocuparea urmatoarelor posturi: - Muncitor necalificat pentru lucrari de renovare hotel - 2 posturi - Echipier (curatenie spatii) - 1 post Detalile privind programul, responsabilitatile si conditiile contractuale se vor discuta in cadrul interviului.

Despre companie

Continental Hotels SA are o tradiție de aproape 30 de ani pe piața turistică din România. Încă de la început obiectivele companiei au avut în vedere furnizarea de servicii hoteliere pentru segmentul turismului de afaceri. În prezent Continental Hotels este cel mai mare lanț hotelier românesc ce acoperă piața de lux, business și economy, oferind, în același timp, o gamă completă de servicii și pentru segmentul MICE. Portofoliul Continental Hotels cuprinde următoarele branduri hoteliere proprii: Grand Hotel Continental (5 stele), Continental Forum (4 stele), Continental (3 stele), Hello Hotels (2 stele), MyContinental (3 stele) precum și cele de food & beverage: Concerto Restaurant, Balkan Bistro, Bistro Continental, Mondo Restaurant, Victoria Club, Tekaffe, Cofetăria Continental. Orașele în care Continental Hotels este prezent sunt: București, Arad, Oradea, Sibiu, Constanța, Tîrgu Mureș, Drobeta Turnu Severin și Suceava, totalizând peste 1860 de camera în 8+4 unități hoteliere. Pentru mai multe informații, vizitează continentalhotels.ro sau urmărește-ne pe Facebook.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!