Operator CNC in Belgia

Recrutăm Operatori CNC pentru o companie din Belgia, producător de utilaje agricole - tractoare, pluguri, recoltatoare, plantatoare. Locație: Antwerp, Belgia. Cerințe: · experiență în lucrul cu strunguri sau frezare cu comandă numerică; · cunoștințe de desen tehnic; · cunoștințe de asamblare, ajustare și tăiere; · cunoașterea limbii engleze la nivel mediu; · persoană serioasă, adaptabilă și care lucrează cu acuratețe · permis cat. B și mașină personală. Atribuțiile job-ului: · operarea mașinilor cu comandă numerică (fără programare) precum Fanuc, Heidenhain, Siemens, Mazatrol; · controlul calității detaliilor fabricate; · lucrare după desen tehnic. Beneficii: · salariu în funcție de experiență între 11,7 – 12,7 Euro net/oră sau 1881 - 2035 Euro net/lună; · program de lucru full time, în două schimburi; · cazare în camera single hotel - prima luna gratuită; · contract belgian, direct la client; · bonus de 40 euro pe zi pentru prima lună de muncă; · tichete de masă de 7 Euro/zi; · alte sporuri - 12,5%; · haine și încălțăminte de lucru; · asistență în găsirea cazării; · nu se percepe nicio taxă de angajare. Informații la telefon/ WhatsApp: 0722 455 583 / 0734 458 410.

Despre companie

Companie de recrutare și selecție de personal pentru clienți din România și străinătate. Locuri de muncă stabile în diverse domenii de activitate. Care este meseria ta? Noi ne ocupăm de restul.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!