Patiser, Cofetar si Ajutor de cofetar in Bucuresti

Patiser cu experienta in prepararea produselor de patiserie precum placinte, fursecuri, cozonaci, foietaje.

 

Post : Cofetar si Ajutor de cofetar

Atributii:

 

  • Prepararea produselor de cofetarie (blaturilor de tort, coacerea lor, realizarea cremelor, umplerea torturilor sau a monoportiilor, realizarea fursecurilor) , folosind ingrediente naturale. 

Program: 5 zile pe saptamana , de luni -sambata de la 7:30-16:00 cu 30 min pauza de masa. Daca se lucreaza sambata veti avea liber in alta zi .
 

Despre companie

Palmiye va invita sa descoperiti fermecatorul gust al unor prajituri de o calitate exceptionala. Specialitatea noastra consta intr-o colectie unicat de prajituri, torturi , macarons, cupcakes si fursecuri, care pur si simplu va fac viata mai delicioasa. Fie ca doriti delicatesele pentru dumneavoastra, sa le oferiti cadou, pentru un eveniment deosebit sau pentru restaurantul dumneavoastra, noi cei de la PALMIYE suntem incantati sa va oferim excelenta in domeniul delicateselor de cofetarie. PALMIYE este un magazin online care promoveaza produsele naturale si de calitate, iar clientii nostri vor fi pe deplin multumiti.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!