Personal calificat-Tipografie sector 2 in Bucuresti

 

Candidatul ideal

 

Tipografie sector 2 angajeaza personal calificat pentru urmatoarele posturi:

Serigrafist (lacuire UV): cu experienta in lucrul pe masina automata de lacuit UV. Stie sa proceseze sitele si sa le recupereze (curatare, emulsionare, expunere, retusare).

Operator masina de caserat automata: cu experienta in lucrul pe masina automata de caserat pe suport rigid (mucava) cu adezivi de origine animala, caserare simpla sau, cu rebord (Einschlag), pentru scoarte.

Operator masina automata de perforat calendare si notesuri si masini semiautomate de inchis spira: cu experienta in lucrul pe masina automata de perforat si inchis spira, stie sa faca format si sa schimbe dispozitivele necesare pentru diametre diferite de spira. Are experienta in finisarea calendarelor (cu agatatoare sau fara, de perete sau de birou) si a notesurilor spiralate.

​Ajutor masinist: cu/fara experienta in domeniul tipografic. Persoana dinamica si dornica de a invata meseria de tipograf. Masina de batut coala si intors paleti la dispozitie.

Experienta lucrului in schimburi constituie un avantaj.
Sunt apreciate: experienta relevanta in posturi similare, onestitatea, seriozitatea si loialitatea.
Cautam persoane bine organizate, atente la detalii, capabile sa pregateasca si sa execute sarcinile incredintate conform planificarii activitatii.

 

Descrierea jobului

 

Responsabilitatile sunt specifice posturilor.
Mediu profesionist de lucru, organizare, planificarea activitatilor.

Persoanele interesate sunt rugate sa aplice cu CV complet la prezentul anunt sau sa trimita mesaj cu CV atasat si date de contact la adresa mihai.boitor@usprint.ro, specificand postul vizat.

Persoanele selectate in urma analizei CV-urilor vor fi contactate pentru programarea la interviu.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!