Responsabil vânzări in Bucureşti Sectorul 5

Responsabilități - Prospectezi piața pentru a extinde portofoliul de clienți și să menții relațiile cu clienții existenți - Identifici nevoile potențialilor clienți în corelație cu serviciile oferite de companie în scopul de a le împlini - Concepi soluții/prezentări ale produselor și serviciilor companiei și oferi informații tehnice și suport - Negociezi și închei contracte, derulezi operațiuni pre și post vânzare - Realizezi obiectivele de vânzări agreate și implementezi acțiunile necesare pentru a fi atinse - Participi la evenimente speciale (târguri, expoziții) pentru stabilirea de noi contact Cerințe - Ai experiență de minim 3 ani în domeniul vânzărilor B2B pe partea de servicii, abilități tehnice și studii superioare - Deții bune abilități de utilizare Microsoft Office și cunoștințe medii limba engleză -Ești o persoană energică și orientat/ă către obținerea rezultatelor. - Disponibilitate la deplasări Oferta - Salariu între 4-5000 lei net/lună, în funcție de experiență și abilități, și bonusuri corelate cu performanțele obținute - Tichete de masă, asigurare medicală - Telefon, laptop și mașină de serviciu - Acces programe de dezvoltare profesională și personală

Despre companie

Consaltis Consultanță şi Audit este o companie de consultanță care oferă servicii la nivel național. Scopul nostru este de a îmbunătăți capacitatea de funcționare a companiei dumneavoastră prin crearea bazei necesare pentru luarea deciziilor corecte. Activitatea noastră își propune să optimizeze resursele unei organizații şi, în același timp, să îmbunătățească eficiența proceselor, trainingul, selecția şi integrarea resurselor umane şi tehnologice, în conformitate cu nevoile specifice activității economice respective.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!