DIRECTOR COMERCIAL CN APDM SA. in Galaţi

C.N. APDM S.A.  functioneaza si desfasoara activitati de interes public national conform legii , gestionand infrastructura de transport naval apartinand domeniul public al statului concesionata companiei.

Activitatile principale sunt reprezentate de intretinerea, mentinerea asigurarea caracteristicilor tehnice minime ale infrastructurii de transport naval din portofoliu, punerea la dispozitia utilizatorilor a infrastructurii de transport naval, semnalizarea terestra si plutitoare pentru navigatie, dragajul de intretinere, servicii de mediu la nave, alimentare apa si enervie la nave, alte servicii prestate in conformitate cu obiercul de activitate. 

Cerintele postului de DIRECTOR COMERCIAL: cetatenie romana, studii superioare tehnice/economice, experienta de 4-6 ani in functii de conducere experienta profesionala generala de peste 8 ani, cunostinte solide de legislatie in domeniul de activitate al companiei, cunostinte de drept civil, managementul contractelor, cunostinte de contabilitate financiara si contabilitatea costurilor,  cunostinte de guvernanta corporativa, capacitate deplina de exercitiu, orientare spre rezultate, comunicare, munca de echipa ;

Conditii eliminatorii:  nu are inscrieri in cazierul judiciar, nu a fost destituit din functie sau i-a incetat contractul individual de munca pentru motive disciplinare in ultimii 5 ani, nu a fost inceputa urmarirea penala pentru infractiuni prevazute la art. 6 din Legea 31/1990  sau infractiuni prevazute de Legea nr.656/20002 ;

Recrutarea se va realiza in baza unui interviu  in data de 31.03.2020 ora 10:00  .

Alte informatii privind dosarul de aplicatie/ conditiile eliminatorii, le regasiti pe site-ul companiei la sectiunea cariera. 

 

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!